Nikole tesle 136
065 721 446
jovicnenad@windowslive.com

Firma Bravarija Jović iz Doboja, BiH, nudi svoje usluge s garancijom kvalitete

Možete nam se obratiti s punim povjerenjem. Osiguravamo visokokvalitetne materijale i njihovu obradu.

Naša bravarija se bavi izradom i montažom građevinske bravarije, kao i proizvodnjom i ugradnjom INOX predmeta. Takođee, pružamo održavanje i zamjenu dotrajalih predmeta na betonarama i postrojenjima uz visoku kvalitetu i garanciju.

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i radu, naši proizvodi su pouzdani i cijenjeni kod mnogobrojnih poslovnih partnera. Prepoznati smo i u svim dijelovima Bosne i Hercegovina, kao i regiona zahvaljujući kvaliteti naših proizvoda i stručnoj montaži.
Slobodno nas kontaktirajte s povjerenjem.

KOVANE OGRADE

Pod pojmom kovana bravarija podrazumijevamo širok spektar proizvoda.

INOX OGRADE

Inox ograde postaju sve popularniji izbor za mnoge ljude, bez obzira…

CRNA BRAVARIJA

Predstavljamo vam crnu bravariju – izdržljive i elegantne konstrukcije!

NADSTREŠNICE

Ponosno predstavljamo naše nadstrešnice – funkcionalne…

10 godina iskustva

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i radu, naši proizvodi su pouzdani i cijenjeni kod mnogobrojnih poslovnih partnera.

Kvalitet

Prepoznati smo i u svim dijelovima Bosne i Hercegovina, kao i regiona zahvaljujući kvaliteti naših proizvoda i stručnoj montaži.

Kovani elementi

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći nekoliko tisuća kovanih elemenata koji omogućavaju bezbroj kombinacija i dizajna za vaše kovane ograde.

Stručnost

Naš tim stručnjaka izrađuje proizvode prema vašim željama i potrebama. Bez obzira na vrstu proizvoda, osiguravamo da će biti prilagođen upravo vama.